Mervolie's Gerbil Hemsida

Hemsidan för dig som älskar gerbiler och vill att dom ska ha det bästa möjliga liv som går ett ge!

Chewie och Korra!

Hej! :D Ska berätta hur jobbig Korra är mot hennes burkompis Chewie!

När jag köpte Korra så var hon den räddaste gerbilen jag haft. Men hon har aldrig bitit eller nafsas! Hon gömde sig för allting som hände, om man viftade med handen så sprang hon iväg, det gick inte att få fast henne, hon stampade hela tiden.
Hur korra är nu? Korra är nu väldigt hyper och dominant. Vad jag menar med hyper är att: Ifall hon vet att jag håller i en solrosfrö bit så klänger hon på mig som en galning tills hon får det. Ibland klättrar hon upp på mitt huvud också. Den dominanta delen är att: Hon markerar revir på typ allting som är nytt... hon försöker bli högre än rang än hennes Burkompis Chewie, men det lyckas hon inte med.

Det är alltid Korra som börjar rida på Chewie. Men Chewie säger ifrån direkt genom att nypa henne och göra sig stor. Men Korra fortsätter ändå, och Chewie måste vara ännu hårdare med att säga ifrån och då brukar hon brotta omkull Korra på ett omilt sätt. Och jag förstår henne! Chewie är äldst och klokast, hon kan inte låta en slyngel som Korra gå över i rang. ;) Chewie skulle aldrig någonsin nypa och brotta ner Korra om det inte var för att hon hela tiden ville jucka på Chewie.


För er som inte vet:
Chewie är 3,5 år och Korra är 10 månader.

Chewie hade en syster en gång i tiden som hette Lava men hon fick cancer och gick bort :(
Hon blev väldigt deprimerad av att vara ensam så jag skaffade en ny kompis till henne: Korra.

24 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)